Plate Rustfritt Stål Ring

Smykker i rustfritt stål er et veldig spesielt metall smykke, tekstur er veldig tøft, men det er veldig korrosjonsbestandig, det blir ikke svart som sølv, det vil ikke være allergisk som kobber smykker, ikke som legering smykker fordi Leaded og giftig, og smykker i rustfritt stål holder alltid sin egen farge for livet.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse:

Produktnavn

Mote Rustfritt Stål Smykker

Varenummer

rustfritt stål ring

hovedmateriale

Rustfritt stål

Plating Color

Diverse

Stone Color

/

Størrelse

Tilpasset er tilgjengelig

Vekt

avhenger av design

MOQ

Kun 30 stk

utførelse

Rustfritt stål

Fordel

Tusenvis av design for valg


Foto:

image001

Detaljer beskrivelse:

Smykker i rustfritt stål er et veldig spesielt metall smykke, tekstur er veldig tøft, men det er veldig korrosjonsbestandig, det blir ikke svart som sølv, det vil ikke være allergisk som kobber smykker, ikke som legering smykker fordi Leaded og giftig, og smykker i rustfritt stål holder alltid sin egen farge for livet. Dette produktet er også en perle ring. Med en spesiell teknikk er en liten korneffekt polert på det rustfrie stålringen, som en liten perle. Hele ringen ser ut som en ring med mange små perler. Denne ringen er veldig populær blant jenter og jenter, spesielt som denne glitrende smykker.


image003


FAQ:

Spørsmål 1: Hvordan kontakte deg?

A: Ta gjerne kontakt med oss via kontaktmetoden nedenfor, vi vil svare på din forespørsel innen 24 timer og 36 timer i helgen. Vi er din strategiske OEM & ODM partner i Kina.

Q2: Hva er ditt smykkegjengivelsesgebyr?

A. Noen er gratis, noen er Triple grossistpris, eksempelsgebyr kan returneres etter bestilling.


image005

Hot Tags: plate rustfritt stål ring, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, tilpasset, lav pris, på lager, gratis prøve

Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like