Betydningen av halskjedet

- Mar 28, 2019-

Den går tilbake til overgangsperioden fra matrilineal klanen til patrilineal klanen i det primitive samfunnet. På den tiden var menn økonomisk dominerende, og i klan- eller tribal krigføring tok vinnerne kvinnene til hverandres stammer som krigsskudd, og en kjede eller et tau ble brukt til å binde sine nakker og hender for å hindre dem i å rømme . Gradvis utviklet seg til noen lokale skikker, det vil si når menn og kvinner blir formelt gift, blir kvinnen hentet til mannen, mens metallpynt er festet til kvinnens nakke eller hender for å vise bondage.

Selvfølgelig, med samfunnets fremgang, har veien for å sende halskjeder vært mye mildere, men betydningen av representanten har fortsatt relevans.

_23A6652(001)

Betydningen av å sende et kjede

Den første betydningen Hvis du fortsatt er singel, vennestad, så send deg et kjede, representerer meningen som jeg vil bli forelsket i deg. Halsbåndets homofoni er kjærlighet, representanten ønsker å ytterligere forbedre forholdet til deg oh.

Så den første meningen med å sende et kjede representerer kjærlighet, du må være oppmerksom på OH.

En annen mening Hvis du allerede er et par. Så den andre meningen med å sende et kjede er å representere den annen persons betydning.

Den slitne delen av kjedet er nakken, ligger svært nær hjertet av stedet, og kjedet vil ha en låsaksjon, som representerer den andre siden, ikke vil at du skal bli tatt bort av andre, vil følge deg med livet.

Hva betyr et annet halsbånd?

Betydningen av firbladet gresskjede Frosne gress er et symbol på flaks, legenden om firbladet gress er Eva fra Edens Hage til Jorden, er et symbol på lykke. Firegress generelt bare tre små blader, blader vises hjerteformet utseende, samme bladfargen på mørkere delen er også utseendet på hjerteformen, så det brukes også som et symbol på romantikk og lykke. Oddsen for å finne fire blader i mange alfalfa er en av 10.000, så på grunn av sjeldenhet er bladet grønt internasjonalt anerkjent som et symbol på flaks.

Så firebladet gress kjede representerer lykke, helse, lykke, drømmer.

Betydningen av korskjedet Den mest anerkjente betydningen av korskjedet er at kjedet representerer kjærlighet, korset representerer Jesus, og Jesus er ren og hellig, så korskjedet representerer en trofast kjærlighet. Hvis gutten sender jentekorset halsen, betyr det at gutten kan ofre alt for sin elskede kvinne, lev livet bare, elsk henne, hvis berømmelsen blir straffet av Gud.

På samme måte, hvis en jente sender en mannlig kryss halskjede, viser det at hun er villig til å gi den mest hellige kjærlighet, bare elske ham i år. Så, et kjede mellom en mann og en kvinne er en veldig god gave, du kan tenke på det senere, oh.