Den innvendige diametervalg av armbåndet

- Mar 26, 2019-

Metode en:

Når du måler, må de 4 lange fingrene (unntatt tommelen) og til "Tiger munn" Plasser, klemme litt, og måle verktøymåling, slik som bare fire mm, da legger du til 2 ~ 3mm for din ring. Denne spesifikasjonen vil ha litt smerte når du bruker, vennligst bruk håndsensibilisator og annen smøring smøring kan være.

Noen liker å ha litt løst, kan velge ringmunnen litt større.

Metode II:

Forholdsregler: Skalaen til vernierkaliper er riktig skala i linjen over "0", ikke kanten av markøren; Størrelsen er basestørrelsen, i alminnelighet, bør legges 1-2 mm for å lette bruk av armbånd, de eldre, hendene ganglia større og vanskeligere folk bør legge 3-4mm.

Metode III:

Når du velger et Dai Yu armbånd, bør du være i stand til å bære jadearmbåndet i 4 lange fingre (unntatt tommelen) og til "Tiger munn" Plasser, følg litt strammere, og fjern jadearmbåndet, måler innerdiameteren, slik som bare 55 mm, så er denne størrelsen egnet for din ring. Når du velger, velg ringmunnen stor 1 ~ 2 mm, slik at det kan være lettere å bære og fjerne. Det er også folk som er vant til å ha på seg mindre jade armbånd, eller bruke dem og ikke har tenkt å ta dem ned igjen, slik at størrelsen kan reduseres med 1 ~ 2 millimeter i sin tur. Vanligvis i utvalget bør du prøve å bruke den først.

Når du prøver å bære, kan du bruke noen vaskemiddel eller såpevann på hendene, og be folk om å hjelpe, med litt kraft for å sette jadearmbåndet inn i håndleddet.

Metode IV: Wuzhishan sammen, be noen om å bruke et mykt tau for å måle omkretsen av den tykkeste delen av hånden din i den tynneste tilstanden og dele den med 3,14, pluss 1 ~ 2mm er den indre diameteren på armbåndet som passer deg. For eksempel: Lengden på måling er 170 mm, deretter 170 / 3,14 1 ~ 2 = 55 ~ 56 mm.