På Dafa og betydningen av den Ring-Do du vet om det?

- Mar 11, 2019-

Rustfritt stål ring slitasje i høyre hånd eller hvilken finger har hva betydning, om ulike kulturer har forskjellige forklaringer?

Tommel: Ifølge gamle romerske litteratur, bruk av rustfritt stål ring i dette refererer til hjelpe deg å oppnå ønsket, på veien til suksess.

Pekefinger: viser retningen fingeren, sette rustfritt stål ringen i dette refererer til personlighet vil bli glad og uavhengig, mest personer engasjert i gratis industrien å bære.

Langfinger: sekundære å ringfingeren er den mest passende for seg bryllup ring fingre, rustfritt stål ring som de kan opprette en gratis og forfriskende atmosfære, kan la deg inspirere, blitt mer attraktive, har en heterofil kant. Ringfinger: siden gamle romerske tider pleide å bruke gifteringen på den, det sies at denne fingeren er forbundet med hjertet, den mest egnet for utgivelsen av hellige løfter.

Og ringfingeren har en viktig acupoint, rustfritt stål ring seg det kan moderat trykkes muskler, er det en beroligende stemning effekt.

Pinkie: lillefingeren formidler en slags forheksende sexy melding, rustfritt stål ring slitasje på vil ha uventede ting skje, spesielt anbefalt til intuisjon opptatt, engasjert i mote relaterte arbeidere. Iført en stål ring er språket av kjærlighet. Rustfritt stål ringene er generelt slitt i venstre hånd (Bruk høyre hånd er ikke veldig praktisk) skikken i vårt land, forlovelsesring er vanligvis slitt i langfingeren på venstre hånd, gift rustfritt stål ring iført ringfingeren venstre hånd; Hvis det er en ugift jente.

Bør bære langfingeren eller ring finger på høyre hånd, ellers det vil avskrekke mange beilere. I utlandet, ikke slitasje stål ring betyr også "berømte blomst har ingen Herre, du kanne forfølgelse meg." Ifølge vestlige tradisjonelle vaner viser venstre lykke at Gud har gitt dere, det er knyttet til hjertet, så det er fornuftig å si at stål ringer er slitt på venstre side.

Den mest populære Dafa i verden er: pekefingeren-ønsker å gifte seg, mener ugifte; langfinger allerede i kjærlighet; Ring angir finger-at du er opptatt eller gift; Pinkie-angir sølibat. Som for høyre hånd, det er fornuftig å også tradisjonelt har en finger iført en stål ring: det er ringfingeren.

Det sies å brukes her som angir hjertet av en nonne. Tommelen er generelt ikke har en stål ring, som seg er ute etter objektet, iført på pekefingeren å indikere at han ønsker å foreslå, iført på langfingeren å indikere at han er engasjert eller objekt, iført på ringfingeren meg ans at han er opptatt eller gift, iført på pinkie angi sølibat eller skilsmisse.

Noen mennesker bruker en enklere "chase, forespørsel, bestilling, ekteskap, unna" fem ord for å beskrive rustfritt stål ringen på 5 fingrene betyr og tips. Hvis det er en ugift jente. Bør bære langfingeren eller ring finger på høyre hånd, ellers det vil avskrekke mange beilere. I utlandet, ikke slitasje stål ring betyr også "berømte blomst har ingen Herre, du kanne forfølgelse meg."

Og moderne mennesker er ikke lenger også knyttet til dette settet med regler, så lenge de som bærer i hvilken finger spiller ingen rolle. For menn-kledd sterling sølv rustfritt stål ringer betyr mild temperament og enkel innkvartering for andre. Daikin rustfritt stål ringer betale mer oppmerksomhet til fordeler og har skarp forretningssans.

Dai Jade Jade å ta hensyn til smak kvalitet, strenge retningslinjer. For damer-de som elsker rosa diamanter eller rosa koraller, er følelsesmessig rike og romantisk. De som elsker rubiner er så begeistret som ild. De som elsker sapphire eller aquamarine er mer innadvendt og kaldt.

De som elsker emeralds eller tyrkisk steiner er skrøpelig i følelser. Fingrene og rustfritt stål ringer-rustfritt stål ringer er slitt på ulike fingrene å reflektere psykologiske betydningen forbundet med karakter. Glad for å ha i pekefingeren på personen, tegnet er mer ekstreme sta. Glad for å ha i høyre langfingeren, reklamerer betyr begrepet liv. Happy Dai i venstre langfingeren, har en følelse av ansvar, legger vekt på familien. Glad for å ha i den lille fingeren, det er en følelse av mindreverd.

Dai i ringfingeren på personen, ingen ambisjoner, easy-going, ikke bryr seg om gevinster og tap. Rustfritt stål ringer i edelstener har ulike betydninger. Diamanter symboliserer evigheten, og i Europa og USA, hver bryllupsdag, en mann er vanligvis gitt en diamantring rustfritt stål og edelt metall til sin kone som et tegn på lojaliteten til kjærlighet. Jade betyr kjærlighet, perler betegne adelen, ametyst angir helse, fingerfølsomhet og flaks.