Fargebegrepet av armbåndet

- Mar 23, 2019-

Armbånd er en enkel måte å uttrykke mote på. Armbånd er laget av forskjellige materialer, som sølv, gummi, etc.

Men vet du at hver armbåndsfarve har en annen mening? Følgende er betydningen uttrykt av forskjellige typer armbånd og farger.

foldet

Frelsesarmbånd Frelsesarmens armbånd er et symbol på smykker som tror på kristne personer. Dette armbåndet består av perler av forskjellige farger, for eksempel gull, svart, rødt, hvitt, blått og lilla.

Hver av disse forskjellige farger har en annen betydning. De gyldne perlene på armbåndet representerer himmelen. Rød skildrer Kristi blod, som strømmer for menneskeheten. Sorte perler representerer separasjon av Gud og synd. Hvit forteller at folk blir tilgitt og vasker bort sine kostnader. Blå perler representerer dåp eller Helligånden.

Kristne tror at Jesus er konge, så de lilla perlene i armbåndet representerer storhet.

foldet

Mood armbånd Noen farger representerer en persons humør, for eksempel rød på vegne av sinne, blå for ro og så videre. På samme måte beskriver stemningsarmbånd en persons følelsesmessige endringer.

La oss se på meningen med disse forskjellige fargene. Svart indikerer stress og spenning. Grå er lik svart og representerer spenning og angst. Brown indikerer rastløshet. Amber indikerer svekkende svakhet og et komplekst humør. Rosa symboliserer frykt og angst. Rød betyr eventyr, energi, lidenskap og motivasjon. Orange står for dristighet og spenning. Gul står for kreativitet og fantasi. Grønn står for et rolig humør. Blått betyr lykke og avslapning.

Lilla står for lidenskap og romantikk.

foldet

Håper armbånd Håper armbåndet er hovedsakelig slitt av tenåringer. Folk tror at det kan gjøres håparmbånd.

Når du vil at armbåndet skal bryte, kan det sende meldingen og håpe på himmelriket, slik at dine forhåpninger blir realisert. Rød står for vitalitet, mot, tillit, energi, lyst, lidenskap og handling. Rosa står for ro, selvverdighet, beskyttelse, aksept, skjønnhet og kjærlighet. Hvitt står for åpenbaring, åndelighet, renslighet og rensing. Indigo står for kontemplasjon, meditasjon og intuisjon. Blå står for kommunikasjon, fred, sannhet, ånd og ungdom.

Sort står for selvkontroll, skjulthet, død, stabilitet og jord.

foldet

Gelarmbånd Det har vært mye debatt om gelarmbånd. En misforståelse er at en jente eller en gutt med et Dai-gummiarmbånd er interessert i en rekke seksuelle handlinger. Etter hvert som armbåndet ble så populært, forbød noen skoler det selv.

Faktisk er betydningen av gel armbånd farge helt annerledes, og det er Armstrong Foundation som har etablert dette armbånd anerkjennelse systemet. Det gule gelarmbåndet representerer en forståelse av kreft. Den rosa armbånd representerer en forståelse av brystkreft. Halvblå og halvrød representerer en oppfatning av epilepsi. Grønn symboliserer donasjon av nyre. Forståelsen av diabetes er gjennom et blått limarmbånd.

Forståelsen av multippel sklerose er gjennom det oransje silikonarmbåndet.

foldet

Vennskap armbånd Som navnet antyder, vennskap armbånd er gitt til venner. Den har forskjellige typer og de mest populære er armbånd og beaded armbånd.

Alle former for vennskapsarmbånd har en mening, evig vennskap.

Men de forskjellige fargene har også forskjellige betydninger: Rød symboliserer kjærligheten. Det hvite armbånd representerer rent vennskap. Et gult armbånd symboliserer et lykkelig vennskap, eller et følgesvennforhold. Orange står for nære venner.