Stål Ornamenter Som Den Mest Miljøvennlige Smykker Typisk Representant vil være populær på det kinesiske markedet

- Mar 10, 2019-

Miljøvennlige stålpyntegjenstander, er et meget konkurransedyktig produkt, som kan brukes som en langsiktig drift av fremvoksende industri.

Miljøvern Stålmarkedet etterspørsel er stor, med en sterk vitalitet og utvikling plass, den innenlandske miljøvern stål markedet brutt kokong Butterfly Metamorphosis har begynt, fremtiden er verdt våre forventninger! Hvordan kan du unngå sverdens brutte skjede, lykkelige lyse sverd?

Forbrukerveiledning + Produktutbredelse.

Stålpyntene som studeres i dette papiret, er for 316L medisinsk rustfritt stål, for enkelhets skyld refereres teksten kollektivt til "stålpynt".

Visjon & amp; oppdrag Med forbedring av folks oppmerksomhet til sitt eget boligmiljø, har grønne smykker blitt fasjonable i mange utviklede land.

"Environmental Hurricane" feide verden. Adventen av stålpynt er ikke bare en viktig oppnåelse av smykkerindustrien, men også et stort fremskritt i forbedringen av menneskets livskvalitet.

Stål dekorasjon på markedet, kan helt lindre allergi, falming, giftige og skadelige ingredienser inntrenging og andre bekymringer.

Som leverandør av smykker produksjon, må vi overholde tidevannet av miljøvern, ellers vil vi bli overveldet, vanskelig å tilstå til folket, vanskelig å bekjenne sine barn og barnebarn, vanskelig å fortelle historie.

Stålpynt er et av de beste alternativene for miljøvern

For grupper som ikke forstår stålpynt, i lys av fakta om "stål", må man innrømme:

Rustfritt stål er det eneste materialet som er implantert i menneskekroppens benspiker, stålplate, spinalortose;

Rustfritt stål er en medisinsk enhet, kirurgiske instrumenter er uunnværlige;

Rustfritt stål pleide å være det beste materialet for produksjon av servise i utviklede land (nå mye brukt over hele verden);

Rustfritt stål er et unikt valg for stroppen og tilfellet av dyre klokker;

Rustfritt stål er det foreskrevne materialet for de fleste matproduksjonsutstyr;

Rustfritt stål er det beste utvalget av daglige nødvendigheter og redskaper;

Andre ornamenter på punkteringsstedet (øredobber, ørekrok, øredobber) brukes nesten alt rustfritt stål;

Det er andre spesielle aspekter av kravene, du må velge rustfritt stål eksempler er mange. Hvorfor bare velg rustfritt stål alene? Hvorfor kan ikke andre legeringer brukes? Fordi bare rustfritt stål ikke har noen bivirkninger på menneskets hud.

Rustfritt stål er ikke bare hardt materiale, slitesterkt, trygt og pålitelig, men også surt, alkalisk, lyst, endres aldri. Den nåværende situasjonen for innenlandsk stål dekorasjon markedet stål ornamenter som en ny industri i Kinas smykker markedet, etter nesten et tiår med historie, må følgende seks poeng vekke oppmerksomhet: 1, det innenlandske markedet for de grunnleggende funksjonene i stål ornamenter har en viss forståelse , men bredden og dybden er langt fra nok.

Årsaken er at populærvitenskapelig publisitet ikke er nok, markedsføringsarbeid er for liten.

2, regjeringen, bedrifter er ivrige etter å utvikle denne industrien, men den virkelige investeringen er svært utilstrekkelig, dypet av vitenskapelig forskning er ikke nok, noe som er hovedårsaken til den langsomme utviklingen av det innenlandske stål dekorasjonsmarkedet. 3, stål produksjon av enterprise skala og variasjon er patetisk, det store flertallet av produksjonsbedrifter er hovedsakelig å ta ut engangsbehandling, uavhengige produkter er svært få, for tiden er det nesten ingen bedriftens produkter for hjemmemarkedet.

På grunn av egenskapene til stålutsmykningsindustrien selv og de spesifikke vanskelighetene med produksjonsteknologi, er det vanskelig for bedrifter å gjøre større og sterkere, og dermed begrense den raske utviklingen av industrien. 4, stål merkevare og markedsføring er det ingen innovasjon ytelse, det er ikke noe unikt salgsprosjekt, så merkevarebevisstheten er lav.

Eller at det ikke er noe merke i det hele tatt. 5, dagens marked på salg av produkter, hvorav de fleste tilhører utenrikshandel hale varer, stil stil er ikke egnet for kinesisk skikker, design, utvikling er ingen villig til å betale, nesten blank state.

Det er også mindre investeringer i forfremmelse, som fortsatt er i den naturlige salgsstaten. 6, markedet er fortsatt i en tilstand av uordenlig konkurranse, priskrigen rammet hardt, mange tap er skadet.

Den kortsiktige oppførselen til markedet, fenomenet for seg selv, er veldig seriøst, til andre standardiserte operasjoner, storskala drift av bedrifter for å gi god markedsføringsresistens.

På den annen side er utviklingshastigheten til den innenlandske ståldekorasjonsindustrien svært langsom, markedet kaken er presserende å være større, det industrielle utsikteret er veldig lyst, markedet er forretningsmuligheter store.