Hovedproblemer i rustfritt stål

- Mar 19, 2019-

En elektrokjemisk reaksjon eller kjemisk reaksjon skjer på overflaten av et metall som er utsatt for et korrosivt miljø, som korrosjones jevnt. Rustfritt stål Overflatepassivasjonsfilm i den svake korrosjonsmotstanden på stedet, på grunn av selvutstrålingsreaksjon for å danne en pittingreaksjon, vil dannelsen av små hull, kombinert med kloridens nærhet, dannelsen av en sterk korrosiv løsning, akselerere korrosjonsreaksjonshastighet. Det er også den indre intergranulære korrosjonsbrytingen av rustfritt stål, som alle har en skadelig effekt på passivasjonsfilmen på overflaten av rustfritt stål. Derfor må overflaten av rustfritt stål rengjøres og vedlikeholdes regelmessig for å opprettholde den flotte overflaten og forlenge levetiden.

Rengjøring av overflater i rustfritt stål må være oppmerksom på at det ikke forekommer overflater, riper, bruk av blekingsredienser og slipemiddel, trådkule, slipverktøy osv. For å fjerne vaskemiddelet, vask ferdig og skyll deretter overflaten med rent vann . Rustfritt stål er en veldig tynn og solid og stabil kromoksidfilm (beskyttende film) dannet av overflaten. Forhindre at oksygenatomer fortsetter å sive inn og fortsette å oksidere og få korrosjonsbestandighet.

Når det er en grunn til at denne filmen blir stadig ødelagt, vil oksygenatomer i luften eller væsken fortsette å bli analysert ut, og danner et løs jernoksid, metalloverflaten blir kontinuerlig korrodert. Mange innenlandske produsenter av kostnads grunner, i rustfritt stål redusert krom, nikkel, økte innholdet av mangan. Eksperter mener at rustfritt stål ikke kan ruste, på grunn av tilstedeværelsen av krom og nikkel, reduserer innholdet i disse to komponentene anti-rust ytelse.