Prototype Av Armbåndet

- Mar 24, 2019-

Noen lærde mener at armbånd har utviklet seg fra den viktigste Jade-formen Liangzhu-kultur på slutten av Neolithic-kongen, så armbåndet er også kjent som Jade Cong. Cong kan deles inn i fire kategorier: bred kort type, høy lengde type, fin liten, Fang overflate.

Dannelsen av bred og kort type er relatert til armbåndet rundt armbåndet, typen av høy lengde fra den brede korte typen gjennom laget trøtt for å heve, de fine små vanlige navnene "Fangle", også kjent som "Le son", og så utviklet seg gradvis til bruk av onde ånder fra Yulezi. Jade armbånd er mer utformet til en ringformet uavhengig person, vanligvis slitt i par, i form av sylindrisk mer vanlig, denne typen jade armbånd er også vant til å ringe "Yuhuan". Sui og Tang dynastier til Song Dynasty, kvinner med jade armbånd dekorative arm har vært veldig vanlig, men også kjent som Jade Arm Kushiro. Fra dette er utøvelsen av jadearm Kushiro ikke begrenset til rettenes aristokrati, den sivile befolkningen er også veldig opptatt av dette.

I fresker og malerier av buddhistiske temaer vises bildene av damer, fly, Bodhisattva og så videre ofte med jadearmbånd, noe som gjenspeiler den populære mote av kvinner som bærer jadearmbånd i Tang-dynastiet. Jade armbåndet i Tang og Song dynastiene var populært med sylindrisk og flatt kroppsoverflate. Etter Tang og Song Dynasties, Jade armbånd materialer og produksjonsteknologi har en høy grad av utvikling, formen har en ring form, beaded form, vridd silke form, flettet form, bambus form og så videre.

Under Ming og Qing dynastiene ble mer oppmerksomhet til carving dekorasjoner på armbånd, med drak korn er den vanligste, vanligvis kuttet i en passende dobbel-perler form, etterfulgt av tau linjer, vridd silke linjer og så videre. Ming og Qing dynastier jade armbånd materiale mange, jadeite begynte å bruke mye, agat, turmalin, Amber må også bruke. Hvorvidt Grand Officer eller borgerhandlerne har vane med å ha jadearmbånd, og folk ofte knytter rollen til Jade armbånd med kjærlighet, for å gi en vakker, romantisk følelse, i bryllupet populært med jade armbånd som en kjærlighet eller brudpris og så videre. Ming og Qing Jade armbånd i materialet, utførelse, men også høy og lav, fordeler og ulemper, til den overlegne hvite og jade Jade og grønn jadeitt er foretrukket, det er grønn jade, jaspis, agat materiale streng, armbånd.