Markedsutsikt og svakhet i rustfritt stål

- Mar 17, 2019-

I de siste årene har den raske utviklingen av rustfritt stål smykker industri, fra stil til materialer, fra design til teknologi, et stort skritt, fra den forrige håndboken til den nåværende mekaniske produksjonen, den tidligere enkle prosessen til introduksjon av datateknologi , slik at næringen har gjennomgått store endringer.

Som et resultat, har markedsperspektiver og myke flekker i rustfritt stål smykker blitt fullt demonstrert de siste årene. 1. Fordeler: Rustfritt stålsmykker De mest fremtredende funksjonene er rike på materielle ressurser, materialer, prosesskostnader er lave, enkle prosesser, kort produksjons syklus, rask leveringstid, i tillegg til støping og andre produkter som krever spesiell prosesseringsteknologi, det generelle produktet kan leveres nesten samme dag, sammenlignet med den raskeste forsendelsen av legering smykker er mye raskere. Når det gjelder selve materialet av rustfritt stål, er hvert gram bare en brøkdel av pengene, sammenlignet med prisen på kobber og sølv, er mye billigere, bruk av effekten er flere ganger sterkere enn kobber og sølvsmykker, på grunn av fordelene ved alle aspekter av rustfritt stål kan utvilsomt bli et nytt lyspunkt i smykker industrien. Spesielt har Yiwu, basert på verdens største småvaremarked, utviklet seg til et kinesisk smykkerproduksjons- og markedsføringssenter. Mote-smykker industri innen feltet mer og mer omfattende. I de siste årene, Yiwu legering smykker virksomhet er avtagende, utviklingen av kobber og sølv smykker er ikke veldig ideelt, situasjonen er ikke optimistisk, hvordan komme seg ut av problemer, i utviklingen av rustfritt stål smykker, Yiwu smykker Bedrifter er en presserende og klokt valg. Generelt er markedet for rustfritt stål smykker et marked med store utsikter, et marked med stort potensial for forbruk, er den mest dynamiske, den mest trendy, mest fascinerende, full av utallige forretningsmuligheter i markedet, det er et ubestridelig faktum . Bli med på markedet for rustfritt stål smykker, for fremtidens vei for å bestemme riktig retning og mål, for ikke å avvike fra sporveiene.

Vi har grunn til å tro at du vil bli Kinas fremtidige rustfritt stål smykker industri en stor vinner.

Men i de senere årene har vi også sett at på grunn av den raske utviklingen av rustfritt stål smykker industrien, sterk konkurranse i markedet, som fører til impetuous mentalitet av bedrifter, et betydelig antall bedrifter ikke har en langsiktig visjon, i produktutvikling , pris- og kvalitetsposisjonering har ikke vært tålmodig nok. 2. Myk ribbe: Stil er den samme som hindrer utviklingen av næringen i dag, rustfritt stål smykker i markedet populær form er nesten helt rundt, hjerte form og kryss og så videre, spesielt ringen er nesten en "sirkel", det er få andre former, sammenlignet med stilen av smykker er rett og slett ikke opp til toppen! Selv om det er kjent som det nye smykket, er det også ganske "kjent", eller er en variant av den internasjonale epidemien, eller til en ny modell på markedet etter den lille forandringen av imitasjon. Forfriskende design, vil du ikke se flere om et år.

Design kreativitet er utilstrekkelig, "kopiere penger" i vinden, "doktrine" populær, "maleri prøve" som et design er et vanlig fenomen i rustfritt stål smykker industrien.