Smykker mest ønsket gave av kvinner, New Survey avslører

- Aug 15, 2019-

En verdensomspennende undersøkelse har avslørt at smykker, og spesielt øreringer, regnes som den mest populære gaven blant kvinner.

Studien, utført av JewelStreet, avslørte at 58% av kvinnene ønsker å motta smykker i gave, foran teaterbilletter (30%), parfyme (23%) og et måltid ute (15%).

57% av de spurte oppga at de ønsker å få øreringer i gave, mens de neste mest populære varene er halskjeder (42%), armbånd (30%) og moteringer (26%).

Sjokolade var det største nei-nei, med 31% av de spurte som erklærte dem som sin mest uønskede gave.

Blomster (17%) og undertøy (17%) ble også betraktet som upopulære gaver, i tillegg til støvsugere, kofferter og stekeovnshansker.

Når vi snakker om resultatene, kommenterer JewelStreet's senior marketing manager, Vivianne Leung: "Hvis du noen gang er i tvil om hva du skal få kvinnen i livet ditt, kan du få smykkene hennes. Ørepynt er enormt populært på grunn av deres allsidighet og varierende stiler - og det er det samme med halskjeder og armbånd.

“Hver brikke på JewelStreet er fra en uavhengig virksomhet og håndlaget av en talentfull designer. Ved å handle hos oss kan du nyte unikt håndlagde smykker, og støtte lokale økonomier på samme tid. ”

JewelStreet regner seg som verdens eneste online markedsplass dedikert til håndlagde, uavhengige smykker.