Detaljert analyse av ulike nøkkelprosesser av rustfritt stål

- Mar 14, 2019-

Polering, som er den viktigste koblingen i overflatebehandling av rustfritt stål smykker, er en sentral prosess i produksjon av rustfritt stål smykker, polert smykker overflaten bør være lys, gi folk en blendende følelse av skjønnhet, bare for å oppnå effekten av speil skinnende luminescens for å tiltrekke seg øynene til kundene. Polering er det generelle begrepet for sliping av overflaten av rustfritt stål ornamenter.

Polering kan bare utføres etter riper, burrs, børster og så videre på overflaten av rustfritt stål ornamenter er helt polert. Rustfritt stål ornamenter er vanligvis polert og polert med "lilla voks" og "grønn voks". "Lilla voks" er tykkere slitasje, kan raskt fjerne slipemaler for sandpapir eller små riper, hvis den brukes riktig, kan metalloverflaten smelte veldig jevnt, men mangler også litt lysstyrke.

"Grønn voks" kan kaste metalllys, sin rolle er bare polering, faktisk gjennom høyhastighetsfriksjon generert av varmen, kan metalloverflaten bli myk og fylle de minste riper i en meget flat grad slik at det er en skinnende effekt.

Slik bruker du poleringsprosessen:

① start polermotoren, lån kraften til motorakselrotasjonen montert på polerhjulet, stram og påfør polert voks på polerhjulet slik at det kan begynne polering. ② er først for å gjøre et grovt kaste. Grov polering er metallbraketten av rustfritt stål på overflaten av filmerkene, klemmer, burrs og sveising igjen bak det svarte oksidasjonslaget først kastet av, så langt som mulig å kaste metallbraketten flat, koordinert, la buen glatt, slik at linjen glatt. Men kan heller ikke tvinge for stor, polert for hardt, slik som i metallbrakettens overflate, vil venstre sag være vanskelig å gjenopprette utseendet.

Grovt kast er grunnlaget for middels kast, fint kast, om ikke opp til kravene vil påvirke senpolering, påvirker direkte kvaliteten på smykker. ③ polering er en viss dyktighet, polering operatør polering metode vil også påvirke kvaliteten på polering, polering operasjonsmetode er ikke riktig kan ikke kaste et godt produkt. Generelt bør polering forsøke å gjøre produktet parallelt med poleringshjulet, hendene knyttede produkter og fra bunnen nedover bevegelsesretningen. Poleringsteknikk hvis ikke korrigerte polerte produkter i høyhastighets flygende poleringshjul er lett å bli spratt ut av hånden (kjent som "hit the plane"), for eksempel polerte produkter, små størrelser (som brysthalsbånd, øredobber) , du kan klargjøre en wire making hook, venstre hånd for å opprettholde produktet polering, polering for å forhindre hopp polering og tyngde ujevn.

Hvis det er et hoppfenomen, kan det være at poleringshjulet ikke er på aksen, eller det kan være at poleringshjulet ikke er rund, mer sannsynlig å være et gestusproblem, for å finne ut årsaken, det er godt å løs problemet. ④ noen rustfritt stål smykker etter grovt kaste må være fint polering, slik at overflaten av rustfritt stål smykker overflate er sterkere, fint kast er i grovt, middels kaste på grunnlag av ytterligere fint polering, slik at overflaten av rustfritt stål smykker mer flat, glatt, for å oppnå speilreflekterende effekt.

Men poleringsfriksjonskontaktoverflaten er liten, polering ikke bare liten kraft og tvinger til å være jevn.

Kvalitetsstandard for rustfritt stål smykker polering prosess:

Overflaten på ① er jevn som et speil, sandflaten er jevn, linjene er åpenbare, retningen til en til;

② diamant innlagt fast flat, Zhou Zheng Beautiful, klør, tenner, kanter å være ryddig og glatt, for å holde diamanten perfekt.

③ form, total skjønnhet, overordnet koordinasjon symmetri, overflate linje vekslende klart, hierarkisk, tema fremtredende, sterk følelse av tredimensjonale. ④ Ring klasse Ingen bil kniv merker, sandpapir utskrift, sand øyne og så videre, ring sirkel tykkelse jevn, bred og smal endring linjer glatt, finger-ring kanten slank.

Vri ringen for å svinge fleksibelt.

⑤ Anheng anheng Samlet koordinering, glatt, ingen hamp punkt, ingen krok torn og skarp vinkel.

⑥ Ørepynt Øre Stikkstiftlengde, tykkelse i tråd med produksjonskrav og sveisebestandighet, og ørepennens anastomose tett moderat.

⑦ øredobber Før høstfaget, høstkjeden uten loddemerker, den overordnede koordinasjonen og estetikken.

⑧ armbånd, kjede av hvert kjede sveiset firma, ingen krok torn og loddemerker; Samlet strekk jevnt, vertikalt nivå konsistent. ⑨ spenne løsne passende, shrapnel elastisitet passende, bidrar til fjerning og slitasje.