Armbånd iført Tips

- Mar 20, 2019-

Armbånd, også kjent som "Kushiro", "armbånd", "armen ring", osv., er en slags ring ornamentikk i håndleddet. Dens materiale i tillegg til gull, sølv, jade, men fortsatt nyttig plante rattan laget. Armbånd har en lang historie og opprinnelse i overgangsperioden fra matrilineal samfunn til patrilineale samfunn. Ifølge relevant litteratur hadde i antikken, både menn og kvinner armbånd, kvinner som et symbol på ekteskap, menn som et symbol på identitet eller arbeid natur.

I tillegg i det gamle samfunnet trodde folk også at iført armbånd kan unngå onde eller møte lykke. Nå, armbånd kan fortsatt delt i mannlige og kvinnelige bruk av to. Mann armbånd er blitt populært med ankomsten av identitet armbånd, men det er fortsatt færre menn iført armbånd i vårt land.

Generelt for sølv systemet, og senere på grunn av populariteten av gull smykker, så at K gull armbånd også ble til.

Armbånd er ideelle for kvinner iført Langermede, slanke armer, mens for kvinner med plumpe armer og håndledd, armbånd ikke lage dekorative skjønnhet, men er bedre ikke å bære.

Iført et armbånd er også ganske kresen, ikke hvordan bruke den, de konvensjonelle reglene vil gjøre folk til å le. Når iført armbånd, det er ingen strenge begrensninger på antall armbånd, kan du ha en, du kan ha to, tre eller mer. Hvis bare én er slitt, bør det brukes på venstre side og ikke på høyre; Hvis du bruker to, kan du ha en for hver hånd, eller til venstre; Hvis du bruker tre, bør du bruke den på venstre hånd, ikke i den andre og to på den andre. Bruk mer enn tre armbånd er relativt sjelden, selv om du vil ha burde bli slitt på venstre hånd, for å skape en sterk følelse av ubalanse, å nå målet av nyheten, ekstraordinære.

Det bør bemerkes her, men at ubalansen skal oppnås gjennom en blanding med klærne slitt, ellers dekorative skjønnheten av armbånd vil bli ødelagt av nyheten.

Hvis du bære armbånd og ringer, bør du vurdere koordinering og foreningen av to i stil, materiale, farge og så videre. For første dag armbånd, bør du også ta hensyn til størrelsen på den indre diameteren av armbånd, for lite forårsake ubehag forårsaket av klamrer seg til huden på håndleddet, og selv påvirker blodsirkulasjonen; for stor er lett å gå tilbake under hånden swing og ødelagte. For Jade armbånd, kan du prøve iført myk objekter (for eksempel puter) under håndleddet å unngå å bryte når du faller til bakken.