Armbånds historie

- Mar 22, 2019-

I sen tid av gammel alder var det faktum at mennesker hadde på seg dekorasjoner blitt bekreftet av mange kinesiske og utenlandske oppgraderte gjenstander. I den ujevne Uvelendorf av Venus runde carving naken kvinne, i likhet med sin brystkiste, skinker som er uforholdsmessige til det lille håndledet, gravert med en type armbåndsdekorasjoner.

I beinskæringsfigurene i Isturiz er det også gravert dekorasjoner som ligner armbånd. I de fysiske gjenstandene som ble oppgradert i Mai-jin, Ukraina, er vakre armbånd med dekorative mønstre som er gravert med mammut elfenben, nyttige.

I de fysiske gjenstandene som er oppgradert på Riviera-kysten av Grimadi, i tillegg til armbånd laget av fiskerverte, brukes også armbånd av skjell, østersskjell, dyretenner og så videre. På Banpo-siden, som for ca 6000 år siden, i de neolithiske ruinene i Xixia, Qufu, Shandong-provinsen, har arkeologer oppdaget armbåndsringen som brukes av gamle forfedre som Tau og Shi for å dekorere sine håndledd. Fra det fysiske synspunktet til det armede armbåndet er det dyr, bein, tenner, steiner, keramikk og så videre.

Armbåndet er formet i en sirkulær rørformet, ringformet form, og har to halvcirkulære ringer kombinert med 20%.

Neolittiske armbånd har en viss dekorativ natur, ikke bare overflateslipingen, men også noen av armbåndsflaten gravert med noen enkle mønstre. Shang Zhou til de krigende stater Periode, brukte armbånd materialer mer jade. Enten det er armbånd form eller jade farge, er spesielt rik.

I tillegg til jade har metallarmbånd dukket opp i denne perioden.

Armbånd

Armbånd Etter den vestlige Han-dynastiet, på grunn av påvirkning fra vestlig kultur og skikker, har armring vind seg, armring stil er mange, det er gratis teleskopisk type, denne armringen kan justere størrelsen på ringen i henhold til tykkelsen på armen. Song People Shen Kuo i "Dream Brook Pen Talk" skrev: "Jinling folk seks Dynasties mausoleum, få Jade Arm, jobbe MoU spøkelse". Det er også en kalt "spring off" armring, som vårform, disk i en sirkel, mindre tre runder, mer enn 10 runder, de to ender med gull og sølvtråd inn i et ringsett som brukes til å justere tetthet.

Denne "spring-off" armringen kan brukes på armen eller på håndleddet. Sui og Tang dynastier til Song-dynastiet, kvinner med armbånds dekorative armer har vært svært vanlige, kalt må arm Kushiro. "Yan Liben-kartet" av den første Tang-maleren, Zhou Yi's "Hairpin flower lady's picture", viser tydelig bildet av kvinnen som bærer armen Kushiro hånden. Dette er ikke begrenset til retten aristokrati, den sivile befolkningen er også veldig entusiastisk. Ifølge historiske historier, Tri Guanguan soldater å kjempe i kapitlet, soldater overalt plunder, se kvinner, kutte armer, ta arm Kushiro.

Det kan sees at kvinnene på den tiden Tai ikke var en minoritet. Etter Tang- og Song-dynastiene har materialene og produksjonsprosessen av armbånd blitt høyt utviklet, med gull og sølv armbånd, jade armbånd, innlagt armbånd og så videre.

Formen har ringetype, perle typen, vinsj typen, flettetypen, bambus typen og så videre.

Armbånd I Ming og Qing-dynastiene og til og med Republikken Kina, ble gull innlagt med perler av armbånd til stede.

I stil med smykker modellering, har håndverk produksjon en god utvikling. Selv om armbåndet betraktes som en armdekorasjon, er det en av de tidligste spiring av en tålig følelse av skjønnhet, men det er mange forskere som tror at armbåndets innledende utseende ikke er helt av skjønnhetens kjærlighet, men med totem tilbedelse, hekseri etikett relatert. Samtidig er det historikere som tror det fordi menn okkuperer en absolutt dominans i økonomisk liv, slik at ringer, armbånd og andre ornamenter har en metafor for å knytte kvinner, ikke la dem unnslippe den barbariske skikken. Denne metaforiske naturen har eksistert lenge.