Analyse av allergisk misfarging Fenomenet av kobber, Sterling sølv, gull og andre smykker

- Mar 18, 2019-

Kobber kobber reagerer for å få huden til å virke grønn. De smykker vi har, er kanskje ikke rent kobber, men mengden kobber i den er også nok til å reagere med huden.

Spesielt når noen har sterk fysisk kjemi (kroppskemi), er de mer sannsynlig å produsere flekker.

Sterling sølvsmykker Sterling sølv inneholder 7,5% kobber, men de fleste flekkene som er forårsaket av sterling sølv smykker er svarte, og alt skjer etter at metall og luft reagerer på svetting.

Noen sterling sølv smykker vil bli belagt for å unngå luftoksidasjon, men belegget vil gradvis falle av med en lang slitasjeperiode.

Gullsmykker Gull selv vil neppe la noen flekk på huden din, men andre metaller blandet i Kinley. Kobber, nikkel og sølv og gull er blandet for å forandre nyansen av gull, og for å gjøre det vanskeligere og redusere kostnadene.

Noen av disse metallene vil etterlate spor av dem på huden din. Jo mindre K (Karat) på gull smykker, jo lavere renheten av gull, desto høyere er det andre metallinnholdet.

Noen mennesker reagerer ikke når de bruker 10K gull, men noen må kjøpe 18K gull for å unngå misfarging.

Nikkelallergi Hvis du er allergisk mot nikkel, gir den deg mer enn bare en flekk, og iført nikkelholdig smykker kan huden din kløe, rød og hovent, og til og med få gulv som strømmer ut.