Fordeler og utvikling av rustfritt stål smykker

- Mar 30, 2019-

Smykker i rustfritt stål er en veldig spesiell

Rustfritt stål smykker-anheng Metall ornamenter, tekstur er veldig tøft, men også veldig korrosjonsbestandig, det vil ikke være som sølv ornamenter vil bli svart, vil ikke være som kobber og andre smykker lett allergi, ikke som legering smykker på grunn av bly og giftige og rustfritt stål smykker har alltid vært på romtemperatur for livet for å opprettholde sin egen nyanse. Smykker i rustfritt stål av samme materiale fra utsiden, og gjennom den kunstige svetteprøven, dets egenskaper, helt ikke-korroderende og motstandsdyktig mot sterk syre, sterk alkalibestandighet, ingen misfarging, ingen fading, ingen allergier, ingen deformasjon, hardt, lys.

-878635418(001)

Er helt på menneskekroppen vil ikke produsere noen bivirkninger og ingen skade på grønn høyverdig miljøvern smykker. Korrosjonsmotstanden i rustfritt stålpynt avhenger av legeringselementene i stålet. Krom er det grunnleggende elementet for å oppnå korrosjonsbestandighet i rustfritt stål når mengden krom i stål når opp til 12%, krom og korrosiv medium oksygenvirkning på ståloverflaten for å danne en meget tynn oksidfilm (selvpasivasjonsfilm), kan forhindre stålunderlaget ytterligere korrosjon. I tillegg til krom er vanlige legeringselementer nikkel, molybden, titan, niob, kobber, nitrogen, etc. for å møte de ulike bruksområder av rustfritt stål organisasjon og ytelseskrav.

Dens korrosjonsbestandighet, seighet og loddbarhet økte med økning av krominnhold, og klorbestandighetens korrosjonsbestandighet var bedre enn for andre typer rustfritt stål.

foldet

Utvikling Rustfritt stål er et moderne materiale med mer enn mer enn 60 års utvikling siden fremveksten av rustfritt stål smykker de siste årene, rustfritt stål på bildet av moderne materialer og smykker applikasjoner i det gode rykte av en samling, så lenge som valget av stål er riktig, passende behandling, passende vedlikehold, rustfritt stål smykker vil ikke produsere korrosjon, pitting, rust eller slitasje, til misunnelse av sine konkurrenter.