Det er et problem

- Mar 07, 2019-

5.1 Sveisefeil: Sveisefeil er mer alvorlige, bruk av manuelle mekaniske slipingsbehandlingsmetoder for å gjøre opp for produksjon av slipespor, noe som resulterer i ujevn overflate, virkningen av estetikk.

5.2 Overflatets inkonsekvens: Bare på sveisen til å plukke passivasjon, men også forårsaket ujevn overflate, virkningen av estetikk.

5.3 Skraper som er vanskelige å fjerne: Den overgripende picklingpassivasjonen kan heller ikke fjernes fra behandling av forskjellige riper og kan ikke fjernes på grunn av riper, sveiseskjegg og vedheft på rustfritt ståloverflate av karbonstål, sprut og andre urenheter, som resulterer i tilstedeværelse av etsende medier under betingelsene for kjemisk korrosjon eller elektrokjemisk korrosjon og rust. 5.4 Passivisering av slipepolering er ikke ensartet: Håndpolert polering etter pickling passivasjonsbehandling, området med større arbeidsstykker, det er vanskelig å oppnå en jevn og konsistent behandlingseffekt, kan ikke få den ideelle jevn overflaten.

Og kostnaden for arbeidstid, tilbehørskostnader er også høyere.

5.5 Behandlingskapasitet er begrenset: Behandling av passivasjonskrem er ikke en panacea, ekvivalent ionskjæring, flammeskjæring og svart oksidasjonshud, vanskeligere å fjerne.

5.6 Riper som er forårsaket av menneskeskapte faktorer, er mer alvorlige: i prosessen med heising, transport og strukturell bearbeiding, støt, procrastination, hammering og andre menneskelige faktorer forårsaket av riper er mer alvorlige, noe som gjør overflatebehandling vanskeligere, men også hovedårsak til rust etter behandling.

5.7 Utstyrsfaktorer: I profilen er plateviklingen, bøyeprosessen, de resulterende riper og flettene også hovedårsakene til rust etter behandling. 5.8 Andre faktorer: Råmaterialer i rustfritt stål i anskaffelser, lagringsprosesser, på grunn av heising, transportprosess forårsaket av støt og riper er også mer alvorlige, er også en av årsakene til rust.