Overflatebehandling av rustfritt stål

- Mar 06, 2019-

4.3.1 Rengjøring Sliping: Hvis skader skal poleres, spesielt med karbonståldeler forårsaket av riper og sprut, må slagge forårsaket av skaden være nøye og grundig rengjort og polert.

4.3.2 Mekanisk polering: For å bruke passende poleringsverktøy for polering, krever en jevn behandling, og unngå overkasting og reproblemering.

4.3.3 Oljefjerning: Deler av rustfritt stål i bekkenpassivering, må være i samsvar med prosessen for å fjerne olje, oksydert hud, støv og annet avfall.

4.3.4 Vannsandblåsing Behandling: i henhold til ulike behandlingskrav, valg av forskjellige mikroglassperler, forskjellige prosessparametere, og unngå overdreven sprøyting og så videre.

4.3.5 Pickling passivasjon: Behandling av passivering av deler av rustfritt stål må passiveres i henhold til kravene i prosessen.

4.3.6 Tørrrengjøring: Etter passivering bør det være streng i samsvar med nøytraliseringsprosessen, spyling, tørking, fjern gjenværende syre.

4.3.7 beskyttelse: Rustfritt stål deler overflatebehandling etter ferdigstillelse, bør gjøre en god jobb med beskyttelse, for å unngå at folk strenger og olje, støv og annet rusk to forurensninger.

4.3.8 Unngå opparbeidelse: Etter at overflatebehandling av deler av rustfritt stål er ferdig, bør opparbeidelse av deler eller produkter unngås. Inkludert: Kjemisk skip, lagertanker, rørkjeler og annet rustfritt stål / lavkarbon stålprodukter overflatebehandling, som sliping / polering, beting / passivering, inspeksjon / tilsyn, teknisk rådgivning og så videre.