Rustfritt stål å lage materialer

- Mar 18, 2019-

På grunn av de ulike bruksområdene til hvert produkt er dets krav til behandlingsteknologi og råmaterialer også forskjellige. Generelt er forskjellen på rustfrie stålprodukter, dets krav til toleranser for råmaterialetykkelse også forskjellige, for eksempel den andre klassebordet og isolasjonskoppen, for eksempel de generelle kravene til tykkelse toleranse, for-3-5% og en klasse av servise tykkelse toleranse generelle krav-5%, stål pipe krav-10%, hoteller med kjøleskap tykkelse toleranse krav på-8%, distributørens krav til tykkelse toleranser er generelt mellom -4% ~ 6%. Samtidig vil det ulike interne og eksterne salg av produkter også føre til at kundene har en tykkelse på råmaterialets toleransekrav.

Generelle eksportprodukter kunder har en høy tykkelse toleranse krav, mens innenlandske bedrifter på tykkelsen toleranse krav er relativt lave (for det meste av kostnads grunner), enkelte kunder krever selv-15%. ①DDQ (dyp tegningskvalitet) materiale: refererer til bruk av dype trekkmaterialer, det vil si det myke materialet som beskrives av alle, er hovedkarakteristikkene til dette materialet høyere forlengelse (> 53%), lav hardhet (<170 %),="" intern="" korngrad="" mellom="" 7,0="" ~="" 8,0,="" dypstansytelse="" er=""> Mange bedrifter som produserer termosflasker og potter, prosessforholdet mellom deres produkter (BLANKING SIZE / produktdiameter) er generelt relativt høy, deres behandlingsforhold på henholdsvis 3,0, 1,96, 2,13, 1,98. SUS304DDQ-materialer brukes hovedsakelig for disse produktene som krever et høyere bearbeidingsforhold, selvfølgelig må behandling av mer enn 2,0 av produktene generelt gå gjennom et par ganger med strekk for å fullføre.

Hvis utvidelsen av råvarer ikke kan nå ordene, i behandlingen av dype trekkprodukter er produktene veldig enkle å produsere sprekker, dra gjennom fenomenet, og påvirker den kvalifiserte hastigheten på ferdigproduktet, selvfølgelig økte også prisen på produsenter ; ② Generelt materiale: hovedsakelig brukt i tillegg til DDQ bruk av materialer, kjennetegnes dette materialet av en relativt lav forlengelse (> 45%), mens hardheten er relativt høy (<180hb), den="" interne="" kornstørrelsen="" mellom="" 8,0="" ~="" 9,0="" ,="" sammenlignet="" med="" ddq-materialer,="" er="" dens="" dype="" stansytelse="" relativt="" litt="" verre.="" den="" brukes="" hovedsakelig="" for="" produkter="" som="" kan="" oppnås="" uten="" strekk,="" for="" eksempel="" skjeer,="" skjeer,="" gafler,="" elektriske="" apparater,="" bruk="" av="" stålrør="" og="" så="" videre,="" for="" eksempel="" en="" klasse="" av="">

Men det har en fordel i forhold til DDQ-materialet, det vil si at BQ er relativt bra, noe som hovedsakelig skyldes den litt høyere hardheten. Rustfritt stålplater er et lavprismateriale, men kunden på overflatekvalitetsbehovene er svært høy. Rustfritt tynt ark i produksjonsprosessen vil uunngåelig oppstå en rekke feil, som riper, hamppunkter, Chacon, mørke linjer, krøller, forurensning, etc., slik at overflatekvaliteten, som riper, krøller og andre defekter, er avansert Materialer er ikke tillatt å vises, og hamp Point, Chacon denne feilen i skjeer, skjeer, gafler, produksjon er heller aldri tillatt, fordi polering er vanskelig å kaste den bort. Produktnivået må bestemmes ut fra omfanget og hyppigheten av utseendet på ulike defekter på overflaten for å bestemme bordets kvalitetsnivå.