Flere bruksområder av rustfritt stål

- Mar 20, 2019-

De fleste bruksbehov er å opprettholde bygningens opprinnelige utseende på lang sikt.

Ved å bestemme til

Rustfritt stål Ved valg av rustfritt stål er hovedbehandlingen de nødvendige estetiske standarder, den korrosive naturen av atmosfærens plassering og rengjøringssystemet som skal vedtas. Imidlertid søker flere og flere applikasjoner bare strukturell integritet eller ugjennomtrengelighet. For eksempel tak og sidevegger av industrielle bygninger. I disse applikasjonene kan byggekostnaden til eieren være viktigere enn den estetiske, overflaten ikke er veldig ren, kan også være.

_23A6573(001)

Bruken av 304 rustfritt stål i et tørt innemiljø fungerer ganske bra. Men i landlige og urbane områder, hvis du vil opprettholde sitt utseende ute, må du rengjøre det regelmessig. I tungt forurensede industriområder og kystområder kan overflaten være veldig skitten og til og med rustproduksjon. For å oppnå den estetiske effekten i utemiljø er det imidlertid nødvendig å bruke nikkelholdig rustfritt stål. Som et resultat er 304 rustfritt stål mye brukt i gardinvegger, sidevegger, tak og andre konstruksjonsapplikasjoner, men det anbefales å bruke 316 rustfritt stål i en sterkt korrosiv industriell eller marin atmosfære.

Flere designretningslinjer inkluderer 304 og 316 rustfritt stål. Fordi "Duplex" STAINLESS stål 2205 har god motstand mot atmosfærisk korrosjon og høy strekkfasthet og elastisk styrke i en, så de europeiske retningslinjene inkluderer også dette stålet. Produktform, faktisk, rustfritt stål er produsert i en helt standard metall form og størrelse, og det er mange spesielle former. De mest brukte produktene er laget av tynne plater og stripe stål, og spesielle produkter produseres også med middels og tykke plater, for eksempel produksjon av varmvalsede konstruktjonsstål og ekstruderte konstruksjonsstål. Det er også runde, elliptiske, firkantede, rektangulære og sekskantede sveisede rør eller sømløse stålrør og andre former for produkter, inkludert profiler, stenger, ledninger og støpegods. For å oppfylle kravene til arkitektens estetikk har mange forskjellige kommersielle overflateprosesser blitt utviklet.