Materialer og fordeler av rustfritt stål ringer

- Mar 02, 2019-

Rustfritt stål Ring er et veldig spesielt metall smykke, tekstur er veldig tøft, men veldig korrosjonsbestandig, det vil ikke være som sølv blir svart, det vil ikke være som kobber og andre smykker lett allergi, ikke som legering smykker på grunn av bly og giftig, ved romtemperatur for livet å opprettholde sin egen nyanse. Smykker i rustfritt stål er det samme materialet fra utsiden, og er testet av kunstig svettehus.

Egenskapene, fullstendig ikke-korrosive og motstandsdyktig mot sterk syre, sterk alkalisk motstand, ingen misfarging, ingen fading, ingen allergi, ingen deformasjon, hard, lys, er fullstendig på kroppen, vil ikke gi noen bivirkninger og ingen skade på grønn høyverdig miljøvern smykker.

Rostfritt stål Ringvalg er av høy kvalitet i rustfritt stålråvarer etter støping, trådkutting, stempling, grov etterbehandling, sliping og polering, supplert med en rekke effekter for skyggebehandling: for eksempel høyfrekvente, høypulsprosesser, fin skyggeprosess , oljetrykk skygge prosess, hule etsning prosess, høy temperatur emalje overflate beskyttelse teknologi laget av mote smykker.