Hovedtrekk i rustfritt stål

- Mar 17, 2019-

foldet

Sveisbarhet Kravene til sveiseprestasjon varierer avhengig av formålet med produktet. En klasse av servise på sveiseytelsen er vanligvis ikke nødvendig, selv med en del av potten.

-749551812(001)

Men det store flertallet av produkter trenger råvarer, sveising ytelse er bra, for eksempel to typer servise, isolasjon kopp, stål pipe, varmtvannsbereder, vann dispenser og så videre.

Rustfritt stål skulptur

foldet

Korrosjonsbestandighet Det store flertallet av rustfritt stålprodukter krever god korrosjonsbestandighet, for eksempel en eller to typer servise, kjøkkenutstyr, vannvarmere, vanndispensere, noen utenlandske forretningsmenn på produktet gjør også korrosjonsbestandighetstest: Med NACL vandig oppvarming til koking , etter en periode for å helle løsningen, vask og tørk, nevnte vekttap, for å bestemme graden av korrosjon (merknad: Produktpolering,

Tilstedeværelsen av Fe i Sandcloth eller sandpapir kan føre til rust på overflaten under testing)

foldet

Polering av ytelse Dagens sosiale rustfrie produkter i produksjonen av polert generelt denne prosessen, trenger bare noen få produkter som vannvarmere, vannbehandlere og så videre ikke polering. Derfor krever dette at polering av råmaterialer er veldig bra.

De viktigste faktorene som påvirker polering ytelsen er som følger: ① råmaterial overflate defekter.

Slike riper, hampflekker, over pickling og så videre. ② råmateriale materielle problemer. Hardhet er for lav, polering er ikke lett å kaste på (BQ er ikke bra), og hardheten er for lav, i den dype overflaten av strekningen er utsatt for appelsinskallfenomen, og påvirker dermed BQ.

BQ av høy hardhet er relativt god.

③ etter dyp strekking av produktet, vil deformasjonen av arealoverflaten også være små svarte flekker og RIDGING, og dermed påvirke BQ.

foldet

Varmebestandige egenskaper

Termisk motstand betyr at rustfritt stål fortsatt kan opprettholde sine gode fysiske og mekaniske egenskaper ved høye temperaturer. Karbonpåvirkning: Karbon er sterkt dannet og stabilisert i austenitisk rustfritt stål. Elementene i den austenitiske regionen bestemmes av den austenitiske kroppen. Karbonens evne til å danne austenitt er omtrent 30 ganger så mye som nikkel, karbon er et gapelement, og styrken av austenitisk rustfritt stål kan forbedres vesentlig ved solid oppløsningsforbedring.

Karbon forbedrer også den spenningsbestandige korrosjonsmotstanden av austenitisk rustfritt stål i høyt konsentrert klorid, som for eksempel 42% MgCl2-kokende løsning. Kull er imidlertid ofte betraktet som et skadelig element i austenitisk rustfritt stål, hovedsakelig på grunn av at karbon kan danne høyt krom Cr23C6 karbonforbindelser med krom i stål som følge av noen forhold i korrosjonsmotstanden i rustfritt stål (f.eks. Sveising eller 450 ~ 850 ℃ oppvarming), noe som resulterer i fortynning av lokal krom, Korrosjonsbestandigheten av stål, spesielt motstanden mellom krystaller, reduseres. Så. Siden 60-tallet er den nye utviklingen av rustfritt stål av kromnikkel-austenittisk rustfritt stål for det meste karboninnhold på mindre enn 0,03% eller 0,02% ultra-lavkarbonstype, vi kan vite at med redusert karboninnhold blir stålintergranulær korrosjonsfølsomhet redusert , når karboninnholdet er mindre enn 0,02%, har den mest åpenbare effekten, viste noen eksperimenter også at karbon også vil øke punktkorrosjons-tendensen til krom austenitisk rustfritt stål.

På grunn av de skadelige effektene av karbon, bør ikke smelteprosessen i austenitisk rustfritt stål kontrolleres så lavt som mulig karboninnhold, men også i etterfølgende varme, kald behandling og varmebehandling og andre prosesser for å hindre at overflaten av rustfritt stål øker karbon, for å unngå kromkarbidutfelling.

foldet

Korrosjonsbestandighet Når antall kromatomer i stål ikke er mindre enn 12,5%, kan elektrodpotensialet til stålet bli mutert og den negative posisjonen stiger til det positive elektrodpotensialet. Forhindrer elektrokjemisk korrosjon.