Historisk opprinnelse av rustfritt stål

- Mar 15, 2019-

Oppfinnelsen og bruken av rustfritt stål går tilbake til første verdenskrig. Britisk forsker Henry Brelly ble bestilt av den britiske regjeringens militære arsenal for å studere forbedringen av våpen.

På den tiden, soldater som benytter rifle pistoler er ekstremt lette å bære, vil Brelly oppfinne en slags legerert stål som ikke er lett å bruke. Brelly oppfunnet rustfritt stål i 1916 for å skaffe britiske patentrettigheter og begynte å masseproduksjon, slik at fra søppelpumpen ved et uhell funnet rostfritt stål vil være populært rundt om i verden, er Henry Brelly også kjent som "far til rustfritt stål." Under første verdenskrig ble britiske våpen på slagmarken alltid transportert tilbake på baksiden fordi slitasje på tønnen ikke kunne brukes. Militærproduksjonsavdelingen bestilte Brelly for å utvikle slitesterkt legeringsstål med høy styrke, som spesialiserer seg på å løse slitasjeproblemet i tønnen. Brelly og dets assistenter samlet inn ulike typer stål produsert i inn-og utland, en rekke forskjellige egenskaper av legerert stål, i en rekke forskjellige egenskaper ved de mekaniske ytelseseksperimenter, og deretter velge et mer egnet stål laget av pistolgrener. En dag eksperimenterte de med en stor mengde krom inneholdende aluminiumslegering, etter slitasje-resistente eksperimenter, for å finne ut at legeringen ikke er slitesterk, noe som indikerer at dette ikke kan lage våpen, så de registrerte resultatene av forsøket , i hjørnet av et kaste.

Et par måneder senere løp et aide til Brelly med et stykke skinnende stål og sa: "Herre, dette er legeringsstålet som jeg fant da jeg rydde opp lageret, og om du eksperimenterte med det og se hvilken spesiell rolle det hadde!" "Flink!" Brelly så på det lyse og blendende stålet og sa muntert. De eksperimentelle resultatene viser at det er et rustfritt stål som ikke er redd for syre, alkalier og salt.

Det rustfrie stål ble oppfunnet av tyske mullahs i 1912, men mullahs vet ikke hva bruken av dette rustfritt stål er. Brilliant sinn å beregne: "Dette er ikke slitesterkt, men korrosjonsbestandig stål, kan ikke lage våpen, om det er mulig å lage servise?" Han sa tørr, håndlaget rustfritt stål fruktkniv, gaffel, skje, fruktskuff og folding kniv og så videre.