Vår historie

Yiwu chenmo smykker co., Ltd. ble grunnlagt i 2008, er en profesjonell rustfritt stål materiale smykker forskning, utvikling, produksjon, salg som en av bedrifter. I dag har selskapets FoU, salg og produksjon team vokst til nesten 100 personer. Siden etableringen har selskapet alltid fulgt prinsippet om å fremme integritet, innovasjon og kommunikasjon for virksomheten. Foreløpig produserer selskapet hovedsakelig flere produktkategorier. Rustfri stålring, rustfritt stål armbånd armbånd armbånd, rustfritt stål kjede anheng, ørepynt av rustfritt stål, produkter eksporteres til Europa, Amerika, Sør-Amerika, Sørøst-Asia og andre regioner, favorisert av De fleste kunder.


Firma profil

Chenmo Smykker Ltd er lokalisert i Yiwu City, Zhejiang-provinsen, Kina. Vi har vært dedikert til design, produksjon og eksport av rustfritt stål smykker. Disse ringene, armbånd og halskjeder er laget av rustfritt stål-201 eller 304 eller 316. Det kan i henhold til behovene fra ulike kunder i forskjellige land, produktene kan tilpasses med forskjellige materialer, polering og galvanisering for å tilpasse seg lokale salg av forbruker grupper.

I dag har selskapets FoU-, salgs- og produksjonsgruppe vokst til nesten 100 personer. Siden etableringen har selskapet alltid fulgt selskapets formål med "integritet, innovasjon og kommunikasjon".

Vi har en gruppe kreative designere. De er kjent med designkravene til de forskjellige landene og regionene. Derfor kan vi forbedre kvaliteten ved profesjonell lasermarkering, laserskjæring, steinutskjæring eller avstøpning (som kan beskrive håndverket i detalj) for å lage tegninger og mønstre konsistent. Ulike stiler og høy kvalitet har endelig gjort oss til avanserte leder innen rustfritt stål.

Chenmo Jewelry Ltd. ledes av den mest erfarne og beviste ledelsen i vår bransje. Nøkkelen til konsekvent å levere eksepsjonell service er unik design, godt utstyr og god kvalitet. Vi er forpliktet til å yte produksjonstjenester for merkevarer og internasjonalisering. Vi vil kontinuerlig introdusere en rekke fasjonable ringer i rustfritt stål, armbånd, halskjede, etc. for å møte dagens konkurransedyktige marked og tilfredsstille hver kunde.

Merk: Vårt firma har mange ressurser for å hjelpe deg med å kjøpe andre produkter, for eksempel sølvtøy, hodestil og andre dekorasjoner.

Så lenge du har behov, kan vi hjelpe deg med å kontakte fabrikken for å gi deg den beste prisen og høyeste kvalitet. Velkommen til å konsultere.